ПАРТНЬОРСТВО, ИЗГРАДЕНО НА БАЗА ДОВЕРИЕ, КОРЕКТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

  Счетоводно Обслужване ООД е специализирана счетоводна кантора със седалище гр.Варна, която осигурява независими счетоводни услуги, както и консултации по финансови и данъчни въпроси.

  Нашата мисия е свързана със своевременно и коректно удовлетворяване на нуждите на нашите партньори.

  Водеща цел на компанията е да се утвърди предлагането на висококачествена услуга на пазара на бизнес услуги.

  Ние предлагаме модерно и професионално обслужване в сферата на финансите и данъчното законодателство чрез ефективни методи и процедури.

  Екипът на компанията е съставен от професионалисти с опит в областта на счетоводството и финансите. Чрез съчетание на професионализъм, коректност, доверие и нови технологии предлагаме на нашите партньори висококачествена бизнес услуга.

  Осъществяването на качествен консултантски бизнес е съвкупност от множество разнородни познания. В нашето ежедневие възникват много фирмени проблеми, които са от различни сфери на бизнеса. Основна задача на компанията ни е да задоволим изцяло нуждите на нашите партньори и именно заради това ние винаги предлагаме на нашите клиенти конкретни варианти за решаване на съответния проблем. Когато проблемите не са счетоводно-финансови работим с широк кръг от постоянни външни сътрудници в областта на правото, одита и преводите.

  Ние разбираме, че в днешните условия нашият стремеж за изграждането на отношения на доверие е предпоставка за нашия и за успеха на нашите партньори. Именно поради този факт сме одобрили следните принципи в работния процес:

  • Индивидуализиране на партньора
  • Висококачествено и своевременно пълно обслужване
  • Максимално облекчение на партньора
  • Гарантиране на сигурност и конфиденциалност
  • Поддържане на високо ниво на професионалните качества на екипа чрез ежедневно следене на измененията в законодателството